BIND Boekenbrunch: Duik in de klassiekers

Er zijn van die namen die overal ter wereld met ontzag worden uitgesproken. Over sommige schrijvers wordt zo gewichtig gedaan, dat lezers er een beetje bang van worden. Nergens voor nodig; op deze ochtend ontdek je hoe leuk het is om die klassiekers gewoon eens te proberen.

Renate Sun-Louw, organisator van de BIND Boekenbrunches, neemt je mee langs verrassend grappige, ontroerende en indrukwekkende passages uit de wereldliteratuur en veegt zo de misplaatste duurdoenerij van tafel.

Ook over klassieke muziek hangt vaak een waas van ontzag. Dat in dit genre voor leken net zo goed veel te genieten valt, toont pianiste Karlijn Blans. De pianostukken en de literaire teksten gaan met elkaar in gesprek.

Entree voor deze ochtend: € 11,50, inclusief brunch-hapjes en 1x koffie of thee

Of kies voor een 3voor2-passepartout: €23,- voor alle BIND Boekenbrunches najaar 2020 (6 september, 4 oktober, 1 november)

Tijd: 10.30 uur – 12.00 uur
Inloop: vanaf 10.00 uur
Locatie: BIND, Middenweg 107, Zaandam (Hembrugterrein)

Wil je graag naar de boekenbrunches komen, maar vind je het Hembrugterrein lastig bereikbaar? Laat het dan ook weten, dan gaan we kijken of we een oplossing kunnen vinden.

Maximaal 16 deelnemers vanwege coronamaatregelen

 

Doe leesinspiratie op tijdens de BIND Boekenbrunches! Drie heerlijke zondagochtenden met verrassende thema’s, leuke gasten en lekkere brunch-hapjes.

Er is een weldaad aan leesplezier beschikbaar: maar liefst 40.000 Nederlandstalige romans – oorspronkelijk en vertaald werk – kun je zó in huis halen. Toch wordt uit dat overdadige aanbod slechts een handjevol romans veelvuldig gelezen. In 2018 werd de helft van de boekhandelsomzet voor fictie behaald door slechts 0,88% van de titels.* We leven dus in een echte bestsellerscultuur. Veel prachtige, waardevolle en bijzondere boeken worden nauwelijks opgemerkt. De BIND Boekenbrunch laat je kennismaken met enkele van die pareltjes buiten de bestsellers.

*cijfers KVB Boekwerk

Datum

04 okt 2020
Expired!

Tijd

10:30 - 12:00

Kosten

€ 11,50

Locatie

BIND
Zaandam
Luister! Boekenweekspecial-podcast van SunFM