BIND Boekenbrunch: Verwacht het onverwachte

  • Uitverkocht

De eerste BIND Boekenbrunch neemt je mee buiten de gebaande paden. Centraal staan schrijvers die op briljante wijze over de grenzen van het realisme heenstappen. Laat je verbluffen, verrassen en verrukken door vleugjes van surrealisme en absurdisme.

Het muzikale duo Doris Bartels en Robin Leek, ook bekend als Moondance, brengt de teksten tot leven. Zij gaan lekker veel voorlezen deze ochtend – want dat dat genoegen alleen is voorbehouden aan kinderen, is natuurlijk een misverstand!

Renate Sun-Louw, organisator van de BIND Boekenbrunches, geeft achtergronden bij het thema en de gekozen schrijvers.

Entree voor deze ochtend: € 11,50, inclusief enkele brunch-hapjes en 1x koffie of thee

Of kies voor 3voor2: €23,- voor alle BIND Boekenbrunches najaar 2020 (6 september, 4 oktober en 1 november)

Tijd: 10.30 uur – 12.00 uur
Inloop: vanaf 10.00 uur
Locatie: BIND, Middenweg 107, Zaandam (Hembrugterrein)

Wil je graag naar de boekenbrunches komen, maar vind je het Hembrugterrein lastig bereikbaar? Laat het dan ook weten, dan gaan we kijken of we een oplossing kunnen vinden.

Maximaal 16 deelnemers vanwege coronamaatregelen

 

Doe leesinspiratie op tijdens de BIND Boekenbrunches! Drie heerlijke zondagochtenden met verrassende thema’s, leuke gasten en lekkere brunch-hapjes.

Er is een weldaad aan leesplezier beschikbaar: maar liefst 40.000 Nederlandstalige romans – oorspronkelijk en vertaald werk – kun je zó in huis halen. Toch wordt uit dat overdadige aanbod slechts een handjevol romans veelvuldig gelezen. In 2018 werd de helft van de boekhandelsomzet voor fictie behaald door slechts 0,88% van de titels.* We leven dus in een echte bestsellerscultuur. Veel prachtige, waardevolle en bijzondere boeken worden nauwelijks opgemerkt. De BIND Boekenbrunch laat je kennismaken met enkele van die pareltjes buiten de bestsellers.

*cijfers KVB Boekwerk

Datum

06 sep 2020
Expired!

Tijd

10:30 - 12:00

Kosten

€ 11,50

Locatie

BIND
Zaandam
Luister! Boekenweekspecial-podcast van SunFM